Dating

ChatGO is in principe geen datingwebsite, maar we hebben wel een aantal partners die daar wel in gespecialiseerd zijn. Die partners vind je hierboven opgesomd. De meeste partners hebben een website die ook is voorzien van een mobiele layout. Dat betekent dat je ook daar kunt chatten met je smartphone! Dating kan, onder bepaalde voorwaarden wel op ChatGO, maar onze partners lenen zich daar meer voor.

De voordelen van een datingsite

De voordelen van een datingsite ten opzichte van onze chatboxen is heel helder: je kunt een uitgebreid profiel aanmaken, waarbij je precies kunt aangeven wat je interesses zijn, hoe oud je bent, waar je woont en wat jij leuk vindt aan een partner. De relatiewebsites maken dan een mogelijke partnerkeuze op basis van jouw profiel. Onze website is vooral ingericht voor de basis: je kunt snel een chatsessie (anoniem) starten, zonder al te veel gedoe. Bovendien is onze website helemaal gratis te gebruiken, terwijl je bij verschillende dating-gerelateerde websites al gauw een aantal euro (per maand) moet betalen. Het is dan ook uitgebreider en vooral leuk voor degene die écht zoeken naar een leuke date.

Dating op ChatGO

Uiteraard kun je ook op onze website rondzoeken naar een date. Dat kan dan ook als oefening gelden voordat je je daadwerkelijk inschrijft bij één van onze partners. Vraag eens wat iemand in het weekend gaat doen, wat hij/zij leuk vindt en waar hij/zij vandaan komt. Denk er wel om: ChatGO is geen dating website en dat zullen we ook niet worden.

Hoe werkt een datingwebsite?

Een datingwebsite is vooral voor gebruikers vanaf 18 jaar en ouder. De meeste datingwebsite hanteren die leeftijd. Je kunt dan vaak nog een keuze maken tussen opleidingsniveau. Het is altijd raadzaam om iemand te kiezen van je eigen niveau. Je kunt dan doorgaans leukere gesprekken voeren. Je kunt een profiel aanmaken en daar verschillende informatie op invullen. De meeste partners maken dan een selectie met profielen die eventueel bij jou zouden passen.  Aanmelden? Bekijk dan het lijstje hierboven: Dating is namelijk altijd leuk als je nog geen partner hebt!